Selecteer een pagina

De unieke smaak

van echte goeie Belgische chocolade

De ambachtelijke chocolaterie Baplu werkt met echte Belgische chocolade, gemaakt volgens originele recepten die al 4 generaties lang van vader op zoon gedeeld worden.

Stéphane Deconninck, ambachtelijke chocolatier, zet deze traditie vandaag verder met een eerlijke en smeuïge chocolade, gemaakt met zorgvuldig gekozen ingrediënten en 100% pure cacaoboter.

De producten van de chocolaterie Baplu vallen bij professionelen enorm in de smaak. Niet alleen de figuurtjes in chocolade waar jong en oud tijdens feesten en evenementen van kunnen smullen, maar ook de heerlijke chocoladefonduesdie met evenveel plezier gedeeld worden.

Chocolade FIGUURTJES

Chocolade FONDUES

Chocolaterie Baplu, vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven

Na de Tweede Wereldoorlog werd Chocolaterie Baplu als klein familiebedrijf opgericht door Maurice Baplu en zijn vader. Het bedrijf raakte al snel gespecialiseerd in de productie van chocoladefiguurtjes. In 1989 gaf Maurice Baplu de fakkel door aan de familie Deconninck, vader en zoon, die deze traditie zouden verderzetten.

Chocolaterie Baplu, gevestigd in Brussel, werkt nauw samen met professionele klanten, zoals bakkerijgroothandels, hotels en bedrijven, om hen heerlijke chocoladefiguurtjes en -fondues te leveren.

Contactformulier

CONTACT

Chocolaterie BAPLU sprl

Avenue Albertyn 46 • 1200 Brussels • BELGIUM

T 0032 2 253 80 31

stephane@chocolateriebaplu.be